Time heals all wounds?

Sida 18 av 20 Föregående  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20  Nästa

Gå ner

Sv: Time heals all wounds?

Inlägg  Foxy i mån maj 26, 2014 9:31 pm

Logan hade ännu inte fått höra någonting om att det varit Lubaya som försökt ta upp spåret från Starks hus. Han undrade kort om det fortfarande fanns några spår kvar att undersöka i huset, det hade visserligen gått en lång tid mellan nu och incidenten men hade dem tur så kunde han fortfarande snappa upp någonting där. Starks hus samt gallerian där Gambit och Adnaurian sprungit på Savannah tillsammans med Sabretooth, det var dem närmaste lead dem hade såvida han inte missat någon annan information. Han sskulle behöva prata med professorn om det för att få en klar bild över deras nuvarande position.
"Thanks, kiddo" log han och nickade. "I appreciate it" han hoppades att han inte skulle behöva involvera in henne mer i det hela men behövde han hennes hjälp så skulle han helt klart be om den.
"I'll see you around. Take care, Lu" önskade han henne innan han började röra sig åt sitt håll igen, han hade, precis som hon sade, mycket att göra. Dagen hade bara just börjat för hans del så därför styrde han stegen mot professorns kontor för att konferera med denne innan han bestämde sig för vad nästa steg i sökandet skulle vara.

Foxy
Admin

Antal inlägg : 1355
Registreringsdatum : 12-09-25

Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Time heals all wounds?

Inlägg  Kotte i mån maj 26, 2014 9:43 pm

"Yes, you too. I am glad you are back," svarade Lubaya och vinkade kort innan hon vände om och styrde stegen tillbaka mot uppehållsrummet där hon lämnat Miwa. Hon hoppades att saker och ting skulle börja vända nu, att Logan återvänt var den första glada nyheten de haft på länge.

Inne på professorns kontor hade den ene efter den andre avbytts för att lämna uppgifter och fråga om råd. Först rapporterade Ororo, därefter Scott, och nu stod Jean och berättade om den senaste utvecklingen. Charles drog en beklämd och sorgsen suck och begravde ansiktet i händerna. Två av hans X-Men var med andra ord utslagna på ett eller annat sätt, och han kände en oerhörd skuld. Han önskade innerligt att Gambits tillstånd skulle förbättras, eller allra minst hålla sig stabilt. Med Adnaurian var det svårare att veta hur problemet skulle tas. Om hennes mänskliga jag inte kunde hantera situationen var det inte säkert att hans insatser skulle hjälpa. Han ansåg också att det vore bättre att låta henne vila... förhoppningsvis sova där uppe i rummet.

Kotte
Admin

Antal inlägg : 1055
Registreringsdatum : 12-09-25

Användarens profil http://roleplay.swedishforum.se

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Time heals all wounds?

Inlägg  Foxy i mån maj 26, 2014 10:17 pm

Logan hade fortsatt upp till professorns kontor. Xavier hade verkat glad över att se honom även om mannen i övrigt verkade tärd och nedstämd, vilket inte var speciellt konstigt med tanke på omständigheterna. Xavier hade gett honom en kort genomgång över allt det som hade hänt på skolan under Logans frånvaro och sedan gett mer detaljerad information angående vilken galleria det handlat om och vad Lubaya fått reda på då hon försökt spåra Savannah från Tonys hus. Med klarare förståelse för situationen så hade Logan dragit sig tillbaka till sitt rum där han börjat kartlägga de systematiska strömavbrott som skett upp och ner längst med östkusten. Vissa hade visat sig vara av förklarliga omständigheter som fallna träd över elledningar medan andra ännu inte blivit förklarade. Ett mönster hade sakta börjat byggas upp men han kände fortfarande att det var nödvändigt att besöka gallerian och Starks hus.

-----------------------------

Två dagar hade förflutit sedan Logan återvänt till skolan, då Gambit försatts i medicinskt koma och Ad försatt sig i ett djuriskt stadie. Hank och Jean hade utfört tester och gjort en ny MRI scan på den medvetslösa Remy och hade upptäckt, till allas lättnad, att komat verkade ha åstadkommit det dem hoppats. De mörka partierna i hjärnan hade slutat sprida sig. Det var fortfarande svårt att säga om han skulle få några bestående men av skadan han ådragit sig än så länge eller om hjärnan hade möjlighet att reparera sig själv igen, det kunde bara tiden utvisa.
Logan hade besökt Starks hus i jakt på ledtrådar men han hade inte kunnat snappa upp mycket där, för mycket folk hade kommit och gått emellan och förstört dem få doftspår som funnits där.

-----------------------------

Nu återvände han just från en tripp till gallerian, där Remy och Adnaurian sprungit på Savannah och Sabretooth, och där hade han haft lite mera tur. Spåret hade varit färskare och inte lika många människor hade vistats i maintenance gångarna. Han hade kunnat följa Savannahs och Sabretooths spår ut från gallerian och hade sedan även kunnat följa fordonet de färdats i en bit. Efter någon kilometer hade han dock tappat spåret men hade ihärdigt rest runt i området tills han slutligen, ett par timmar senare, lyckats fånga upp ett nytt spår som ledde honom till ett övergivet bostadshus. En av de helare våningarna i byggnaden hade utan tvekan fungerat som ett tillfälligt tillhåll för the Brotherhood men de verkade inte ha vistats där på ett par veckor, de hade antagligen rört sig vidare efter Savannah och Sabretooth blivit upptäckta i gallerian.
Logan hade rotat igenom våningen och plockat med sig lite saker tillbaka till skolan, som han trodde kunde hjälpa dem i sökandet.

Han vred om nyckeln så att motorn stängdes av och drog sedan ut nyckeln ur tändningslåset. Han svingade benet över motorcykeln för att kliva av och ledde sedan in det svart glänsande fordonet till sitt hörn i garaget, där han parkerade den.

Foxy
Admin

Antal inlägg : 1355
Registreringsdatum : 12-09-25

Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Time heals all wounds?

Inlägg  Kotte i mån maj 26, 2014 10:47 pm

Under de två dagarna som gått hade ingen förändring skett i Adnaurians beteende eller uppenbarelse. Efter den första natten hade Xavier och Jean samarbetat för att föra henne ner till Danger Room - Xavier höll hennes sinne låst medan Jean flyttade Ad rent fysiskt med hjälp av sin telekinesi. De hade övervägt att låta Kurt använda teleporteringen då detta skulle gå betydligt snabbare, men det skulle medföra att de behövde söva lejoninnan vilket kändes onödigt. Alla var tryggare med att ha Ad i en isolerad och låst miljö, men det gjorde dem inte nöjdare med situationen. Dock hade stora förbättringar skett: avmagrad var hon förstås ännu, men Ad tycktes mer alert nu när hon åt och sov ordentligt. De hade försökt återskapa en naturlig miljö genom Danger Rooms hologram och avancerade teknik, men det gick inte att lura djuret. Istället avgränsade de en mindre del av rummet och satte in möbler och föremål av den typ man kunde tänkas återfinna på ett inomhuszoo. Det kändes vansinnigt absurt, men det fanns inte mycket annat de kunde göra. Xavier var beredd på att göra ett försök att nå Ad nu när hon fått vila upp sig lite.

------------------------------------

Ute på gården var det inte lika mycket rörelse som vanligt, men så började det också bli stadigt kallare. Miwa och Lubaya var några av de få som sökt sig ut i den klara luften, och de låg nu huller om buller över en bänk med varsin bok i hand. Båda kunde höra Logans motorcykel närma sig på långt håll och såg honom svepa förbi upp mot garaget.
"Have they told you anything about what's going on?" undrade Miwa.
"No change, last I heard," svarade Lu. "Hopefully Logan will have some luck with his tracking."

Kotte
Admin

Antal inlägg : 1055
Registreringsdatum : 12-09-25

Användarens profil http://roleplay.swedishforum.se

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Time heals all wounds?

Inlägg  Foxy i tis maj 27, 2014 5:50 am

Logan drog en hand genom det tillrufsade håret och klev ut från garaget. Porten stängdes automatiskt bakom honom så han behövde inte tänka på att låsa den. Han stannade kort och såg upp på skolan. Idag hade Xavier nämnt att han eventuellt skulle göra ett försök att nå Ad. Logan hoppades verkligen att det skulle fungera. Hon hade redan varit fast i djuret både fysiskt och psykiskt i två dagar nu och det skulle bara bli svårare för henne att komma tillbaka för varje timme som gick. En tung suck undslapp honom då han tänkte på det hela men sköt sedan alla dem tankarna snabbt ifrån sig och fokuserades sig istället helt på det han låtit sig uppslukas av de senaste dagarna ; att hitta the Brotherhood och framförallt, att hitta Savannah. Det var lättare att totalt fokusera sig på den uppgiften, det gav honom lite tid att gå och oroa sig över Adnaurian.

Han styrde stegen upp mot skolan och möttes av en ivrig Kurt i hallen.
"Any luck?" undrade han och såg på Logan med en ängslig iver.
"Might have..." svarade Logan kort och passerade förbi honom ner mot korridoren som ledde till lärarrummet.

Foxy
Admin

Antal inlägg : 1355
Registreringsdatum : 12-09-25

Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Time heals all wounds?

Inlägg  Kotte i tis maj 27, 2014 8:25 pm

"What does that mean?" undrade Kurt som ivrigt hoppade efter Logan. "Anything I can help with?"
Trots motgångarna de senaste dagarna hade Kurt uppenbarligen inte låtit sig tappa hoppet. Han gick visserligen runt med en ständig oro, men också med en bestämd förhoppning om att saker och ting höll på att vända. Med Logan tillbaka fanns det mer i görningen.

-----------

Ett par våningar under markplan satt Hank, Jean, Scott och Xavier samlade i kontrollrummet till Danger Room. Hank skulle återvända till Gambit om en stund för att göra en rutinkoll, men till dess ville han vara på plats där nere. Det fanns ingen speciell plan - Xavier tänkte helt enkelt placera sig utanför Ads inhägnad och se om det gick att nå fram till hennes mänskliga sida.
"Will it have to be done today?" undrade Scott.
"No..." svarade Xavier. "There's no specific time limit. But sooner than later would be preferable - Ad's powers have always been vague. It might even be possible for her to lose herself completely to the animal."
Med den grymma tanken lämnade han dem i kontrollrummet och rörde sig ut i lokalen.

Kotte
Admin

Antal inlägg : 1055
Registreringsdatum : 12-09-25

Användarens profil http://roleplay.swedishforum.se

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Time heals all wounds?

Inlägg  Foxy i tis maj 27, 2014 8:56 pm

Logan sneglade över axeln mot Kurt som skuttade efter honom.
"Actually" han stannade upp och drog av sig ryggsäcken och grävde fram en gammal tidning. "I found this in an condemned apartment building.."
"An old... news paper...?" undrade Kurt med ett frågande utryck och såg skeptiskt på tidningen som Logan tagit fram. Logan log smått åt hans besvikna uttryck och nickade.
"I followed a trail to the building. I suspect that the Brotherhood hid there for a while because the place reeked of Sabretooth" han blickade mot tidningen och höll upp den mot Kurt. "So does this news paper..." han rynkade på näsan en aning. Kurt verkade mer intresserad av den nya informationen.
"An hideout? Then there might be clues, ya?" han blickade från Logan till tidningen och sedan tillbaka till Logan igen. "So what do you want me to do?"
"There's an article missing." förklarade Logan. "I need you to check if we still have any old news papers from this day, so that we can cross reference it with this one."
"Think you can do that?" undrade han och såg på Kurt.

Foxy
Admin

Antal inlägg : 1355
Registreringsdatum : 12-09-25

Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Time heals all wounds?

Inlägg  Kotte i ons maj 28, 2014 8:02 pm

"Ah," sa Kurt medan han betraktade tidningen. Han studerade framsidan med en kritisk min tills hans fick syn på datumet.
"I doubt we have any left, people here are very good at clearing out papers... Some might have been saved for Art class..." svarade han fundersamt. Men sedan tycktes det gå upp ett ljus och han tog ett triumferande hopp.
"Oh! The institute has a subscription to this paper - I can access the digital version of any paper! I'll simply check their library for this issue and look up the page!" utbrast han glatt, och försvann med ens i ett rökmoln.

---------------------------------------------

Professorn närmade sig väggen av plexiglas som omgärdade lejoninnan. Denne började vanka av och an längsmed glaset, uppenbart avvaktande inför figuren som rörde sig allt närmre. Med bara några meter kvar stannade Xavier och betraktade det snövita djuret. Ad fortsatte att gå fram och tillbaka, men svängarna blev allt kortare, för att till slut upphöra. Hon lade sig ner mitt emot Xavier, men utan att titta på honom. Det oroade Charles djupt att inte kunna avläsa någonting mänskligt i beteendet. Han slöt ögonen och påbörjade inträdet i hennes sinne.

Det han fann var allt annat än uppmuntrande. Efter drygt 20 minuter vände han om igen, utan någon synbar påverkan på det vita lejonet. Hank hade försvunnit ur kontrollrummet, men Jean och Scott såg bekymrade på när professorn lämnade Danger Room.
"I'll explain my findings up in my office," förklarade han lågmält. Han behövde komma upp i en öppnare och varmare miljö, så de följde honom helt enkelt uppåt.

Kotte
Admin

Antal inlägg : 1055
Registreringsdatum : 12-09-25

Användarens profil http://roleplay.swedishforum.se

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Time heals all wounds?

Inlägg  Foxy i ons maj 28, 2014 8:17 pm

"Hm.." Logan såg något bekymrad ut vid nyheten att de antagligen inte hade några gamla tidningar kvar på skolan. Han började fundera på vart han kunde få tag i gamla exemplar då Kurt kläckte ur sig att de prenemunerade på tidningen och därför kunde komma åt den digitalt. Logan öppnade munnen för att kommentera detta men Kurt försvann i ett svart rökmoln innan han säga något. Han log snett åt den andra mannens iver och stoppade ned tidningen i ryggsäcken igen. Då Kurt var iväg för att hitta artikeln så passade Logan på att röra sig vidare mot lärarrummet så han kunde uppdatera kartan över sökområdet. Den blå demonen skulle inte ha några problem att leta reda på honom senare.

-----------------------------------------

Då professorn annonserade att han inte ville förtälja någonting innan de var uppe i hans kontor, så utbytte Jean och Scott en oroad blick med varandra. Det kunde inte vara goda nyheter som väntade dem. Ingen av dem sade någonting utan följde tyst efter professorn till hissen som sedan tog dem vidare upp till rätt våning.

Foxy
Admin

Antal inlägg : 1355
Registreringsdatum : 12-09-25

Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Time heals all wounds?

Inlägg  Kotte i ons maj 28, 2014 8:40 pm

I samma stund som de klev ut från hissen konstaterade Jean: "Logan's back."
Scott behövde inte fråga hur hon visste det. Både hon och professorn hade antagligen noga koll på vilka X-Men som befann sig i byggnaden. Det kändes angeläget att veta efter allt som hänt den senaste tiden. Om Logan hade gjort några angelägna fynd skulle han säkert söka upp dem, det fanns ingen anledning att jag rätt på honom med detsamma.

Snart befann de sig på professorns kontor där Xavier placerade sig bredvid fönstret. Ute på gräsmattan höll ett par ungdomar på att passa en amerikansk fotboll mellan sig, och det gladde honom att se att åtminstone eleverna agerade som vanligt trots allt som försiggick.
"Professor, what did you find out?" undrade Jean efter en stunds tystnad.
Xavier vände sig mot henne och Scott och harklade sig trött.
"When I entered her mind I could find nothing but animal senses and simple thoughts - nothing human. I searched for a long while before I finally managed to penetrate some walls..."
Han drog en djup suck innan han fortsatte.
"I found her as a child, locked in that basement where her foster parents sometimes kept her. She was completely catatonic and apathetic - she didn't respond to my presence in any way. I believe she may have suffered from this at one point in her youth, but her foster parents wouldn't let her transform, so she slipped into this state. Now... now, I fear it's more of a dissociative identity disorder," förklarade han, och förtydligade: "multiple personality disorder. A stronger personality takes over when the original one is unable to cope with reailty. The lioness is a much stronger force. I didn't dare to try anything... If she transforms in a catatonic state..."

Kotte
Admin

Antal inlägg : 1055
Registreringsdatum : 12-09-25

Användarens profil http://roleplay.swedishforum.se

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Time heals all wounds?

Inlägg  Foxy i ons maj 28, 2014 9:03 pm

Korridoren låg tyst och tom framför honom, lektionerna var slut för dagen så eleverna huserade sig i uppehållsrummen, sina rum eller utomhus. Det tog honom inte lång tid innan han stod utanför dörren till lärarrummet. Inga ljud hördes från andra sidan dörren och det fanns inga färska doftspår i hallen vilket tydde på att det inte var någon där inne. Han tryckte ned handtaget och gick in i det, mycket riktigt, tomma rummet. Han satte ned ryggsäcken på bordet och vände sig till kartan som hängde på väggen. Med en röd penna markerade han dem områden han utforskat under dagen och gjorde en notering på kartan där det övergivna tillhållet låg. Han misstänkte att the Brotherhood hade flyttat sin orginisation någonstans utanför staden. Det skulle antagligen vara svårt att hitta det nya tillhållet så deras bästa chans att hitta Savannah var att lista ut vad the Brotherhoods plan var. Förhoppningsvist skulle den utrivna artikeln vara en ledtråd till detta.

--------------------------

"Multiple personality disorder?" ekade Scott ihåligt och såg från Xavier till Jean. Den rödhåriga kvinnan såg chockad och djupt bekymrad ut över nyheten.
"What can we do about it?" undrade Scott med en djup fåra i pannan. Vad kunde de göra åt det faktum att Adnaurians medvetna dragit sig undan så pass mycket att till och med professorn hade svårt att nå henne?

Foxy
Admin

Antal inlägg : 1355
Registreringsdatum : 12-09-25

Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Time heals all wounds?

Inlägg  Kotte i tor maj 29, 2014 12:13 pm

"Well, I'm in no position to make a diagnosis, but there are many similarities with the DI-disorder. Adnaurian has always shared her mind with a predator, much like Logan. But her mutation is also a physical one, and I think it's possible for her to lose herself completely to the lioness," förklarade Xavier.
"So, what can we do about it?" upprepade Scott mer angeläget. Han ville inte höra mer problem, han ville höra lösningar.
"I don't know," svarade Xavier uppgivet. "The only thing I can think of is trying to strengthen her human mind with drugs."
"What, like happy pills?" undrade Scott.
"Precisely. They are used for people who catatonic, apathetic, or suffering from clinical depression... and I think it's safe to say that Ad qualifies on all those marks," förklarade Xavier med en suck.
Jean hade fortfarande inte sagt ett ord, hon stod djupt försjunken i tankar. Men till slut tog hon till orda.
"I would like to try and reach her as well, professor, if that's alright with you."
"Of course, Jean. I would love a second opinion before we take any action. Give her a moment to rest, then go down and see her... Meanwhile, Scott - would you mind locating Logan and see if he's made any new findings?"
"Right," sa Scott med en kort nick.
Han utbytte en blick med Jean innan han lämnade kontoret och ned längs korridoren på jakt efter Logan.

Kotte
Admin

Antal inlägg : 1055
Registreringsdatum : 12-09-25

Användarens profil http://roleplay.swedishforum.se

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Time heals all wounds?

Inlägg  Foxy i tor maj 29, 2014 12:39 pm

Logan tog några steg tillbaka och betraktade kartan på väggen. Han hade markerat alla de gamla kända tillhållen som the Brotherhood använt, för att försöka se något mönster för hur de valde sina tillhåll. I majoritet bestod dem av övergivna byggnader men i övrigt var det inget speciellt som knöt dem till varandra och dem var alltid väldigt sporadiskt spridda. Han misstänkte att detta antingen var Magnetos eller Mystiques förtjänst, för Logan betvivlade starkt att varken Toad eller Sabretooth hade det strategiska tänkandet för att inte lämna tydliga spår efter sig. Tillhållen var markerade med grön penna medan områdena han genomsökt var markerade med röd penna. Strömavbrotten som skett upp och ned längs östkusten hade han ritat ut med svart penna men han hadde även förtydligat med röd penna på dem ställen där omständigheterna hade förklarliga skäl som t.ex. nedblåsta ledningar.

Han slet blicken från kartan och vände sig till dörren då han kunde höra steg längre ned i hallen. Det var antagligen inte Kurt då denne skulle dyka upp från tomma intet. Logan vädrade lätt i luften och rynkade sedan lite på pannan. Scott. Då han konstaterat att det var Scott som var påväg ned genom hallen så tappade han snabbt intresset och vände sig till kartan igen. Vad hade han missat? Varför elkraftverk? Var det Magnetos sätt att träna Savannah att använda sina krafter? Drillade han henne inför någonting? Så många frågar men inga svar. Det var frustrerande och Logan var inte direkt känd för sitt tålamod.

Foxy
Admin

Antal inlägg : 1355
Registreringsdatum : 12-09-25

Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Time heals all wounds?

Inlägg  Kotte i tor maj 29, 2014 12:45 pm

Scott hade inga övermänskliga förmågor till sitt förfogande för att leta rätt på någon, men han hade åtminstone gott om sunt förnuft. På vägen mot lärarrummet passerade han Logans eget rum, men där var det tyst och låst. Han kikade in i kök och uppehållsrum på vägen, men var inte förvånad över att finna dem tomma sånär som på ett par elever. Det var en timme kvar till lunch, så de flesta elever hade lektioner eller satt och pluggade på olika håll.

Några minuter senare fann sig Scott utanför dörren till lärarrummet. Han brukade vanligtvis inte knacka, och om Logan var där inne hade denne definitivt redan hört honom närma sig. Men för artighetens skull knackade han lätt innan han sköt upp dörren.
"The professor asked me to come see you," förklarade han kort och klev in. "Any progress?"

Kotte
Admin

Antal inlägg : 1055
Registreringsdatum : 12-09-25

Användarens profil http://roleplay.swedishforum.se

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Time heals all wounds?

Inlägg  Foxy i tor maj 29, 2014 1:02 pm

Logan lyfte inte blicken då knackningen hördes eftersom han redan visste vem det var. Då Scott förklarade sin närvaro där så nickade Logan kort, han hade misstänkt att så var fallet.
"Might have..." svarade han kort och blickade över mot Scott. "Too early to say for sure though.." förklarade han och gick fram till väggen.
"I followed a trail from the mall, where Ad and Remy ran into the girl and Sabretooth" förklarade han och pekade ut platsen på kartan.
"It eventually lead me to an old building, that I suspect that the Brotherhood was occupying at the time.." hans finger rörde sig vidare till den nya utmarkerade platsen. Logan betraktade kartan för en sekund innan han drog tillbaka handen och vände sig till Scott.
"I found this" han gick fram till bordet och plockade upp tidningen från ryggsäcken och höll sedan upp den så den andre mannen kunde se den tydligt.
"An article has been torn out from it.." förtydligade han innan Scott kunde ifrågasätta betydelsen av tidningen.
"My hope is that it holds some kind of significance.. either to their location or plan.. whatever that may be" han slängde ifrån sig tidningen på bordet och lade armarna ikors över bröstet medan han lutade sig tillbaka mot väggen.
"That's what I got so far, bub.." suckade han och betraktade Scott. "Any thoughts?"

Foxy
Admin

Antal inlägg : 1355
Registreringsdatum : 12-09-25

Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Time heals all wounds?

Inlägg  Kotte i tor maj 29, 2014 1:31 pm

Scott betraktade kartan och dess markeringar fundersamt och lät blicken löpa mellan de punkter som Logan pekade ut. Han kunde inte låta bli att tänka hur mycket snabbare de kunde funnit Brotherhood om Logan inte gett sig av innan incidenten på gallerian. Men de kunde inte veta säkert om det skulle löst sig redan då, och det fanns ingen idé att haka upp sig på vad som hänt - det viktigaste var hur de gick vidare.
"No, it all seems fine," svarade Scott. "They are obviously keen to avoid detection, I hope we'll have some solid information soon before anything else happens."
Han gick närmre kartan och studerade uppmärksamt. Att han och Logan inte kom överens var ett faktum som alltid lade sig som en dimma i luften, men han ignorerade den nu. De hade inte tid att gnabbas.
"It's high time we put a stop to it. Whatever Magneto's plans are for the Thompson-kid they need to be shut down..."
Han slöt ögonen och stack in tumme och pekfinger under skyddsglasen för att gnida sina trötta ögon.
"Adnaurian told me all about what's been going on between them. No wonder she's in such a state."

Kotte
Admin

Antal inlägg : 1055
Registreringsdatum : 12-09-25

Användarens profil http://roleplay.swedishforum.se

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Time heals all wounds?

Inlägg  Foxy i tor maj 29, 2014 2:06 pm

Logan betraktade Scott ingående då denne undersökte kartan. Han höjde något på ena ögonbrynet då Scott inte kom med några följdkommentarer utan tyckte att allt verkade bra.
"I agree" höll Logan med om då Scott tyckte att det var hög tid att de satte stopp för Magneto, det var sällan de höll med om någonting. Då den andre mannen nämnde Ad så suckade Logan tungt och vände bort blicken för ett ögonblick, han försökte att inte tänka på henne. Han kunde inte göra sitt jobb effektivt om han gick runt och oroade sig för henne hela tiden, men samtidigt så drev han på sig själv för hennes skull. Han ville hitta Savannah för Ads skull.
"It has not been easy for her lately.." konstaterade Logan kort och såg bort mot kartan. Han övervägde att fråga om professorn gjort några framsteg med lejoninnan men tänkte bättre av det. Han kunde inte hantera fler dåliga nyheter just nu, om det fanns någonting att berätta så skulle Scott rapportera det utan att Logan behövde fråga.

En plötslig knall mitt i rummet fick båda männen att rycka till en aning. "Logan!"
"Ich fand es!" utropade Kurt triumferande och viftade med en utskrift, från vad som såg ut att vara en tidning. Han räckte pappret till Logan som snabbt ryckte åt sig det och skummade artikeln. Artikeln handlade om eventuella presidentkandidater där en man vid namn Robert N. Hoyer stod som den mest troliga för republikanerna.
"Robert N. Hoyer..." muttrade Logan och rynkade pannan. Han hade hört namnet tidigare men kunde inte placera det. "Where have I heard that name..?" undrade han och såg mellan Scott och Kurt.
"He's been a strong supporter of the mutant registration act..." pep Kurt upp och Logan vände då blicken till honom. "He's been a lot in the news lately.. with the upcoming election and all."

Foxy
Admin

Antal inlägg : 1355
Registreringsdatum : 12-09-25

Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Time heals all wounds?

Inlägg  Kotte i tor maj 29, 2014 2:28 pm

Scott rynkade pannan, både bekymrad och arg vid omnämnandet av Hoyer.
"Hank's been talking a lot about him, they've had some heated discussions through papers and rallies," påpekade Scott, och Kurt nickade åt detta.
"Ja, Hoyer made a slight on Lubaya after her appearance at the University. No names, of course, but it was obvious who was refering to. Hank was furious."
"So... is this who they're after?" undrade Scott. "It sounds like something the Brotherhood would get involved in, but why to they need Savannah?"

Kotte
Admin

Antal inlägg : 1055
Registreringsdatum : 12-09-25

Användarens profil http://roleplay.swedishforum.se

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Time heals all wounds?

Inlägg  Foxy i tor maj 29, 2014 2:58 pm

Logan rynkade ogillande på näsan åt det dem berättade för honom. Hoyer lät minst sagt som en perfekt kandidat för the Brotherhood.
"He's a probable target" konstaterade Logan, något fundersamt och såg ned på artikeln, på bilden som föreställde Hoyer.
"Who knows.." suckade han vid frågan och såg upp på Scott.
"To strike fear? Depending om how powerful she is, she could probably blackout an entire city..." Logan hade ingen aning, det var bara spekulationer.
"Magneto may have no specific plan for her in this matter..." han drog en fundersam hand över den stubbiga hakan.
"Atleast now we have a lead" han såg mellan Scott och Kurt. "We need to gather all the info we can on this guy. Foundraisers, dinners and public events. Possible targets for the Brotherhood."

Foxy
Admin

Antal inlägg : 1355
Registreringsdatum : 12-09-25

Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Time heals all wounds?

Inlägg  Kotte i tor maj 29, 2014 3:04 pm

"I'll ask Hank," svarade Kurt. "I know he's been keeping a close eye on Hoyer, and he has access to more sources as a politican."
"He was going to check on Gambit," sa Scott. "But he might be finished by now, I'd try his office next."
Kurt nickade, men gav sig inte av omedelbart.
"Has the professor seen Ad yet?" undrade han lågmält.
"Yes," svarade Scott kort. Kurt höjde frågande ögonbrynen, men Scott skakade på huvudet.
"No change. But he and Jean have ideas to try. Jean will try and have a go for herself shortly," förklarade han.
Kurt nickade igen, och försvann sedan med en knall.

Kotte
Admin

Antal inlägg : 1055
Registreringsdatum : 12-09-25

Användarens profil http://roleplay.swedishforum.se

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Time heals all wounds?

Inlägg  Foxy i tor maj 29, 2014 4:03 pm

Logan nickade åt idén att Kurt skulle besöka Hank om saken. Hank var trots allt den som var mest politiskt aktiv av dem så han skulle säkert ha bra översikt av Hoyers politiska program, speciellt om han hållit ett öga på honom sedan innan. Logan fokuserade blicken på kartan igen då Kurt frågade om Adnaurian. Som han hade gissat så hade det inte skett någon förändring i hennes tillstånd men att höra det bekräftat fick magen att knyta sig. Då Kurt försvann så såg Logan mot Scott.
"Ill go and do my own research in the meantime.."

Foxy
Admin

Antal inlägg : 1355
Registreringsdatum : 12-09-25

Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Time heals all wounds?

Inlägg  Kotte i tor maj 29, 2014 4:19 pm

Scott rättade till de tonade glasögonen och såg sedan på Logan.
"Alright. Let us know if there's anything we can do to assist you," svarade han. Detta var Logans område, men de andra var inte hjälplösa i detta arbete vanligtvis. Problemet var att deras vanliga metoder helt fallerade nu, och de undvek att söka hjälp från både polis och allmänheten. Det fanns fler än X-Men som sökte, vänner till Stark höll bland annat konstant utkik efter spår. Men så länge inte Logan gav dem några uppgifter hade inte X-Men mycket att komma med.
"I'll... I'll go and see how Jean's doing," sa Scott.
Han marscherade bort till dörren och ut i korridoren för att ta sig ner till Danger Room.

Kotte
Admin

Antal inlägg : 1055
Registreringsdatum : 12-09-25

Användarens profil http://roleplay.swedishforum.se

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Time heals all wounds?

Inlägg  Foxy i tor maj 29, 2014 4:39 pm

"Will do.." han nickade mot Scott. Logan hade berättat allt han visste nu och deras enda ledtråd var artikeln han hade hittat. Robert N. Hoyes. Var det äntligen ett ordentligt spår? Han vågade inte tro det, men det var mer än de vetat de senaste månaderna. Han följde Scott med blicken då denna försvann ut i hallen. Logan hoppades att Jean skulle ha mer tur med Adnaurian än vad professorn haft. Han suckade kort för sig själv och kastade en sista blick på kartan innan han försvann ut i korridoren och styrde stegen mot biblioteket. Där fanns det datorer och arkiv som han kunde använda för att söka närmare på vem den här Hoyes faktiskt var.

Foxy
Admin

Antal inlägg : 1355
Registreringsdatum : 12-09-25

Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Time heals all wounds?

Inlägg  Kotte i tor maj 29, 2014 9:39 pm

När Scott letat sig ner i de underjordiska lokalerna fann han att Jean redan gått in i Danger Room för att möta Ad. Därför satte han sig i kontrollrummet för att betrakta det hela, men han kunde inte avläsa något av det som pågick. Både Jean och lejoninnan satt orörliga, minut efter minut.

-------------------------------------

Det visade sig att Hank hade oändliga mängder information om Hoyer, en del privat affärer och en hel del rykten. Hoyer hade satt många käppar i hjulet för Hank då denne försökt driva sin kampanj att bli invald i kongressen. Att Hank var populär nog för att lyckas med detta var självklart, men mutantfrågan var ett mycket hett ämne, och Hoyer hade många följare. Kurt förklarade vad Logan gjort för fynd, och efter en stunds diskussion gav de sig iväg tillsammans för att tala med Logan.

Kotte
Admin

Antal inlägg : 1055
Registreringsdatum : 12-09-25

Användarens profil http://roleplay.swedishforum.se

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Time heals all wounds?

Inlägg  Foxy i tor maj 29, 2014 10:18 pm

Logan fortsatte ned till biblioteket och snart nådde han den stora salen med rader av hyllor med böcker. Det var några enstaka elever som satt och studerade där inne men ingen av dem verkade lägga mycket märke till honom då de var fokuserade på sina böcker. Han gick bort till en av datorerna i hörnet och satte sig ned. Det tog inte lång tid att hitta information om Hoyer. Ett dussin artiklar från bara den senaste veckan dök upp när Logan tryckte in namnet i sökfältet. Han skummade igenom dem och fåran i pannan blev bara djupare för varje ny artikel han läste. Många av artiklarna handlade om politiska debatter som skett de senaste veckorna men en del pratade även om stora debatter som skulle hållas framöver. Det som fångade hans intresse mest var runtpratet om en kommande middag för att finansiera Hoyers politiska kampanj. Det kunde tänkas vara ett möjligt mål för the Brotherhood. Rika pompösa människor som visade stöd för en uttalad politiker som var emot mutanter och för registreringen av dem.

Foxy
Admin

Antal inlägg : 1355
Registreringsdatum : 12-09-25

Användarens profil

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Time heals all wounds?

Inlägg  Sponsored content


Sponsored content


Till överst på sidan Gå ner

Sida 18 av 20 Föregående  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20  Nästa

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet